За нас

Опазвайки природата, опазваме себе си ! КОНТАКТИ ПРОДУКТИ Екологични хартиени опаковки за еднократна употреба КОНТАКТИ ПРОДУКТИ 100 % Биоразградими дървени прибори за хранене за еднократна употреба КОНТАКТИ ПРОДУКТИ Алуминиеви опаковки за едникратна употреба КОНТАКТИ ПРОДУКТИ 100 % Биоразградими дървени прибори за хранене за еднократна употреба КОНТАКТИ ПРОДУКТИ

За Нас

Бул Трейдинг Консулт ЕООД е вносител на 100 % биоразградими дървени прибори за хранене и сервиране, за еднократна употреба. Нашето мото е: Опазвайки природата, опазваме себе си !

Местонахождение

София, ул. ``Майор Томпсън``, 24В, 1000

Телефон

+359899 634 115

имейл

office@bultrading.com

Производство

Производството на дървените прибори за еднократна употреба се извършва във фабрика в град Партизанск, в Далечния изток. Производството в Русия осигурява висококачествен, екологично чист заместител на пластмасата за еднократна употреба, без да вреди на природата. За производството на дървените прибори се използва дървесина от санитарни сечи - отстраняват се стари и сухи дървета, а гората се обновява от природата по естествен начин. Произходът на дървесината се потвърждава от FSC сертификати.

Сертификати

Производствен процес

Производството на екологични прибори за хранене Albeta се намира в екологично чист район на Далечния изток близо до град Партизанск. В производството работят над 80 души, осигурявайки работата на 5 производствени линии. Ние внимателно наблюдаваме качеството на продуктите, които преминават през два етапа на ръчен подбор, а също така не използваме никакви химически агенти - уверете се сами, като се запознаете с пълния производствен цикъл на екологичните съдове на Albeta.